Forårsturen i maj 1989 med DR Seniorklub gik til Holland. Jeg var på det tidspunkt passivt medlem af Seniorklubben. Jeg meldte mig til turen sammen med min kone, som ikke havde været i Holland før, og som altid havde ønsket sig at se de smukke blomstrende tulipanmarker.

Turen begyndte ved Enghave Station, og vi kørte mod Gedser. Vi havde ikke kørt ret længe, før en dame midt i bussen rejste sig op, stillede sig i midtergangen og vendte sig mod bagenden af bussen. Højt og tydeligt sagde hun, at nu skulle hun da se, hvem hun skulle rejse sammen med. Der blev helt stille i bussen.

Herved fik fru Barsøe (for hende var det) øje på mig. Hun kiggede overrasket på mig og sagde: ”Hva´ pokker, Fenger, er du med? Du er da ikke gammel nok til at rejse med Seniorklubben!”.
Og hvad svarer man så på sådan en bemærkning? Jeg rejste mig op og sagde: ”Jeg er med på prøve for at se, hvordan man skal begå sig som pensioneret DR-medarbejder.” Så var vi på talefod, og vi fik mange sjove stunder på rejsen med fru Barsøe og hendes mand.

Vagn Fenger