Nytårstræf 2008

 

Stemningen var helt i top da 110 medlemmer af DRs seniorklub var samlet til nytårsfest tirsdag den 10. januar i restaurant Basement i Vanløse. Ikke mindst under den professionelle del af underholdningen der blev leveret af den eneste nulevende af de tidligere Four Jacks, James Rasmussen med trio. Med gamle slagere som "Mandalay", "Oh, Marie jeg vil hjem til dig", "Tom Dooley" og "Ciao, ciao bambina" kom seniorklubbens medlemmer nærmest i ekstase og det blev selvfølgelig til et par ekstra numre.

 

Men også "Senior sisters" - Lis Frederiksen, Kathe Sand, Aase Knudsen og Kisser Svenningsen diskede op med en sang skrevet til lejligheden, bl.a. om Radiohuset.

 

Her en prøve:

 

Mel: I den gamle Pavillon

 

Vi er seniorklubbens gæve piger og det er rigtigt når vi nu siger,

Vi har været her utroligt længe, blandt søde drenge og gode pi´r

DR senior er noget man forstår, det er nemlig stedet hvor-

Vi drømmer os tilbage til det gamle Radiohus og til TV Byens græs,

Der sendte vi hvad folket kunne li og ku´ forstå

Der var meget mindre stress.

Teknikken den fungered´ som den skulle,

Og billedsiden den var fin og klar.

Og den gang var der også ”Poul og Nulle”

Nu en byggeplads man har.

 

 

De blev akkompagneret af Johannes Rasmussen, og vi skulle hilse og sige, at Johannes ikke har glemt at trylle på tangenterne

 

Også seniorklubbens formand, Bent Erik Hansen, bidrog til festlighederne, bl.a., ved at synge "Se den lille kattekilling" som Elvis Prestly, Otto Brandenburg, Jodle Birge m.fl. Og så blev man også klar over at "kattekillingen" kan synges på melodien "Skuld gammel venskab rejn forgo".

Festen begyndte med kaffe og forskellige kager til akkompagnement af Aksel Brahe. Derefter bankospil med mange præmier og diverse lodtrækninger på indgangsbilletterne.

Middagen bestod af laksemousse, kalvefilet royale og desserten var en lækker tiramizu.

Men vi skulle hilse og sige, at bordene stod for tæt. Det var for besværligt at komme ud. Og alle skal engang imellem besøge toilettet. Der var for lang tid mellem retterne. Men der blev så mere tid til at sludre med gamle kolleger. Alt i alt blev det en festlig dag her i den ellers så kedelige og grå januar.

H.G.

 

Billeder fra festen findes i fotogalleriet