Spansk dag i Villaen

 

DR-seniorerne festede på bedste spanske vis

 

Man kunne kalde det en åreladningsfest! Og hvorfor nu det? Jo, selvfølgelig blev der serveret Sangria som velkomstdrink, da hen ved 100 DR-seniorer og gæster kastede sig ud i et spansk eventyr i Radiohusets gård ved den gamle direktørvilla.

 Og Sangria betyder faktisk osse blodtab, vist nok fordi man drak den for at styrke sig netop efter en åreladning! Man bliver immervæk klogere hver dag!

Tirsdag den 20. maj klokken 14,30, da de første medlemmer kom, havde bestyrelsen slæbt stole og borde ud i gården og dækket op på det festligste med danske og spanske flag og balloner.

 Bestyrelsesmedlemmer havde egenhændigt kreeret over 1000 tapas.

 Med stærke pølser, formandens kones hjemmelavede spanske frikadeller og spanske omeletter nåede vi vist op på mindst 12 forskellige retter, plus kaffe og hjemmebagt.

Blid spansk musik smøg sig om de mange glade mennesker, der kunne sidde i solen, som formanden havde bestilt.

 Derimod kiksede det, da vi spurgte den spanske ambassade om de kunne bidrage med et eller anden til udsmykningen. De havde vist aldrig hørt om noget så tåbeligt!

 Men hvorfor nu spansk dag? Jo vores gode ven og hovmester Marcelo Baltasar, der kommer fra Spanien og agter sig derned, når pensionistrollen skal spilles, havde sammen med formanden, Bent-Erik fået den skøre ide, og så skulle den selvfølgelig gennemføres med pomp og pragt. Derfor var bestyrelsesmedlemmerne, der osse fungerede som tjenere, blevet udstyret med flotte farverige cirkustjenerjakker

 Og Marcelo var klædt på som spansk konge med krone og kåbe. For fremtiden vil han muligvis forlange at blive tituleret Don M.

 Da de sidste festdeltagere gik ved 18tiden og oprydningen kunne begynde, havde hver af dem, statistisk set, drukket mindst en flaske vin og en god del fadøl. Men der blev hverken slagsmål eller afbrændt romerlys.

Det er jo hærdede, ordentlige mennesker, der forstår at hygge sig i hinandens selskab.

Johs

 Billeder fra dagen findes i fotogalleriet under diverse..