9. dec. 2011
Et flot og travlt år i DRs seniorklub blev afsluttet med ægte julehygge med klejner, honninghjerter, hjemmebagte brunkager og gløgg.
Tilstrømningen til arrangementet var stort, og allerede inden dørene officielt måtte åbnes, så var der kø langt ud i gården.  Det blev til en hyggelig eftermiddag, hvor Marcello var julemand, der uddelte præmier til få dygtige quizdeltagere. Årets konkurrence var så svær, at kun to havde den rigtige løsning, og det giver bestyrelsen stof til eftertanke, således at julekonkurrencen til næste år bliver noget nemmere at løse med rigtige svar.
Eftermiddagens højdepunkt var sangerinden Maria Stenz, som underholdt det store selskab med både vovede viser, julesang og ikke mindst hendes største succes "Hvor er alle drømmene du drømte", som blev lanceret i 1973 i Steen Bramsens TV-program Musikalske Venner i 1973. Hun er ikke så lidt af en ekspert i jul – tænk bare på hendes medvirken i Jullerup Færgeby. Maria Stenz er bare en perle til at underholde.
Nu må julefreden sænke sig over den travle bestyrelse, som har Nytårsfesten som næste arrangement.
Vi må alle takke den lille kerne, som har hjulpet medlemmerne igennem et godt og underholdende 2011 – og intet tyder på at 2012 vil blive ringere. Vi har mange spændende møder i vente. Specielt formanden og hans trofaste ægteskabelige medhjælper skal have stor tak for gennemførelsen af velfungerende arrangementer i årets løb.
God juleferie – og på gensyn i det nye år.

ørs-