Møderne foregår i Aktivitetscentret Sct. Joseph, Griffenfeldsgade 44, 1 sal i ”Klærkesalen” på torsdage, hvis andet ikke er oplyst. Der er adgang fra kl. 15.00. Gæster er velkomne pris 10 kr. 
Øl og vin koster 15 kr. pr. glas for alle, også medlemmer.

Planlagte møde og rejseaktiviter:

Forårsprogram 2023

Sommer22Vejret var ikke med os til sommerfesten. Bestyrelsen havde en rigtig op-ad-bakke-situation, specielt fordi den forsamling, der havde lejet salen, først forlod lokalerne, så sent, at der var en særdeles presset klargøringstid til vores sommerfest. Vi fik blandt andet en nødløsning med modtagelse af de glade sommergæster iført varme frakker eller pelsforede jakker og tørklæder i den gamle vognport, hvor borde var opstillet med glas indeholdende kold sangria som velkomstdrink og vinterkulden forsøgte at trænge sig ind til os. Vi var 75 personer, der fik en drink, mens bestyrelsen og hjælpere dækkede op i salen md borde og stole, således at vi kunne opleve en fest til musik af orkestret Stop En Halv. Det blev ikke til dans i gården, men enkelte fik sig en svingom efter vi havde indtaget et dejligt måltid med stegt mørbrad, ovnbagt laks, kartofler i flere forskellige udgaver anrettet på langt selvbetjeningsbord. Vi sluttede med rabarbertrifli og hjemmelavede lagkager fra fru Hansens køkken. Ja vejret var ikke med os i år. Vinterkulden var hos os, og forårets varme sol savnede vi. Men vores humør og festen var helt i top, så bestyrelsen og hjælperne skal have stor tak.

Tekst og foto: ørs-

Se flere billeder her

 

 

 

 

 

jubfest2021resize19. august 2021
DR Seniorklub fejrede denne dag sit 40 års jubilæum. Ligesom OL, VM og andre store begivenheder har Coronaen forsinket afholdelsen, som rettelig skulle have fundet sted 19. nov. sidste år. Men det var værd at vente på! Vi havde en fantastisk fest i restaurant Granen, den gamle Pejsesal ved KB Hallen. Der blev sunget flotte sange, udnævnt nye æresmedlemmer. Dejlig mad og drikke - og allerbedst, mange dejlige gensyn med kolleger.
Vi var ca. 190 deltagere, blandt andre nuværende DRinde redaktør Lars Møller Hansen. Klik her for at se Lars' ord og billeder fra den festlige dag.

IMG 20210826 162007Torsdag 26. august 2021 kom vi så tilbage til Klærkesalen. Stor gensynsglæde blandt os 25, der denne eftermiddag mødte op.

Lidt begyndervanskeligheder i form af hoveddørs problemer, opvaskemaskine problemer + lidt ‘’oversvømmelse’’ i køkkenet kunne ikke slå os ud - og vi fik bare den hyggeligste eftermiddag.

Flemming havde - bistået af Henrik - lavet den dejligste billede/video kavalkade af vores udflugter og foredrag fra 2015 og frem til nu. Dejlige minder, som fremkaldte klapsalver og gode grin undervejs. Underlægningsmusikken var et kapitel for sig, kan man vist roligt sige -  nemlig Fabricius- Bjerre, Glenn Miller og flere andre store musikere. Tror vi var flere, som havde svært ved at sidde stille på stolene - man fik da så meget lyst til både at synge og danse.  

Vi savnede kage Dorte, men det gik med købekage og lidt chokolade fra gemmerne - og i dag var vin og øl gratis, da kasserer Henriette er på ferie, og ingen af os havde tænkt på byttepenge.  

Ja, sådan gik så den første torsdag efter en laaaaaaaaaaaaaaaaaang pause.

 

ref: vibeke

Aeresmedlemmer27. feb.
Efter en hurtigt overstået Generalforsamling, hvor alt gik glat igennem, kom vi til det mere festlige. Læs referatet her

Tre medlemmer i Bestyrelsen skulle udnævnes til æresmedlemmer, så formand Henrik V. Pedersen tog atter ordet, og kaldte tre trofaste støtter i vor forening frem i salen I øjeblikket er der kun én person, som er æresmedlem, og nu er der hele fire personer. Vor snart 40 år gamle forening fik nu tre ekstra æresmedlemmer, og det er følgende: fra venstre Bengt O. Bengtsson (BOB), Grete Mouritzen og Hanne Hjorth. De har hver især bidraget til, at vi er en velkørende forening, og alle tre er ikke længere tilknyttet bestyrelsen, da de ikke ønskede genvalg ved generalforsamlingen.

Til stående applaus modtog de tre nye æresmedlemmer udnævnelsen – og på facebook-siden er mange velmente lykønskninger dukket op.

Til lykke.

Tekst +foto: ørs-