Per Hebsgaard fortalte om de forskellige kunstnere som kommer på hans værksted, og om de forskellige oplevelser han og Lisbeth har haft.  Per fortalte endvidere om udsmykningen af hjørnegrunden ved Bella centret og Ørestads boulevard, et flot glaskunstværk stort som et kæmpe kosmisk rum udført i samarbejde med Trondúr Patursson.  Et besøg værdigt, når I måske er på vej til DR Byen.  Alt imens han fortalte om sine glasudsmykninger og glaskunst, skar Per i noget glas. Vi blev meget overrasket da Per var færdig, stod han med en glasfugl, som Trondúr næste gang han kommer til Danmark kunne male. Per fortalte om hans værk i Vanløse, Glaskunsttårnet der er placeret ved Vanløse station, og opkaldt efter Per Hebsgaard med navnet Hebsgaard have.

Lisbeth Hebsgaard gik i udstillingen med gæsterne, og her kunne alle der havde lyst købe glaskunst, malerier m.m. Mange af DR seniorerne benyttede sig af de gode tilbud.

Efter vi havde sagt farvel til Lisbeth og Per i bussen kørte vi til restaurant Café Mocca på Præstø Havn, hvor vi fik en herlig frokost, øl og vand samt kaffe. Nogen gik en tur på Præstø Havn som lå lige uden for døren.

Da vi kørte hjem med bussen og vores hyggelige chauffør Claus, var DR Seniorklub vært for et par glas rød eller hvidvin.

En fantastisk tur og indblik i Glaskunstens verden, som ikke kunne være fortalt i Klærkesalen. 

Henrik V.