bodenhoff

9. feb. 2017
DR-seniorklub havde inviteret Claus Bodenhoff på besøg, hvor han skulle holde et foredrag omkring Danmark Rundt - "Fra tanke til handling".
Claus kunne fortælle omkring sin egen deltagelse i Team Rynkeby, med hvem han cyklede til Paris tilbage i 2014. Og det var på den tur, at Claus` overvejelse om at cykle Danmark Rundt blev født, for som Claus sagde: "hvorfor cykle til Paris, når de kræftsyge børn vi samler penge sammen til, bor i Danmark. Vi har et smukt land og så kan jeg komme rundt og hilse på børnene".
Det blev starten på Danmark Rundt og der blev herefter lagt store planer for 2015, - det første år omkring Danmark Rundt v/Claus Bodenhoff. Ved at gøre brug af sine erfaringer og sit netværk, lykkedes det at samle 458.600 kr. ind. Cykelturen i 2016 blev udvidet med flere deltagere, flere sponsorer, som f.eks Naturmælk, House Of Jewellery, kampagne for mere end 150 bagerforretninger mfl.
Det resulterede i et indsamlingsbeløb på ikke mindre end 961.442 kr. i 2016.
Claus Bodenhoff sluttede foredraget af med at fortælle om planerne for 2017, hvor blandt andre den tidligere cykelrytter, Jens Veggerby er indtrådt i en styregruppe sammen med Claus, og det samarbejde forventes der meget af.
Der var en god spørgelyst og Claus kunne afslutte med at fortælle, at alle de indsamlede midler går direkte til børn med kræft og deres familier. Dette til projekter, hvor kræftsyge børn kan være sammen med ligestillede og til elektroniske hjælpemidler i hjemmet, hvor man under sin sygdom ofte bliver isoleret. Det blev slået fast, at det er vigtigt for denne indsamling, at alle pengene går direkte til børnene, og ikke til administration eller forskning.
Tekst og foto June